Pouzdanost, brzina i kvalitet su ciljevi kojima težimo

U našem preduzeću svesni smo da nakon prodaje, servisna podrška je od presudne važnosti dobrog poslovnog odnosa. Zato našem servisnom sektoru dajemo poseban značaj. Od prve instalacije, kroz celi životni vek uređaja, servis je najbitniji prateći segment.

 

SM Servis

SM Service stoji Vam na raspolaganju za sve hardverske i softverske probleme koji se javljuju na nekom uređaju. Servisnu službu čine obrazovani stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u servisiranju IT opreme.

Osim otklanjanja kvarova i servisiranja u garantnom i vangarantnom periodu naš servis je u stanju ponuditi i ugovorno održavanje opreme. Garantujemo zamenu neispravnih delova originalnim, i otklanjanje kvarova nastalih redovnom upotrebom opreme u najkraćem mogućem roku. Originalan potrošni materijal i rezervni delovi osiguravaju funkcionalnost i pravilan rad uređaja.

Naše glavne referencu su:

 Korisnici naših usluga su mnoge državne institucije,obrazovne ustanove, mala i velika preduzeća. Kvalifikovani smo za održavanje profesionalnih sistema za digitalnu štampu. Servisne usluge obavljamo u celoj Srbiji

.